#compromisXRVreflexiona, cap de setmana de planificació i reflexió de Compromís per Xirivella

El cap de setmana del 15 al 17 de gener havíem programat unes jornades de reflexió i planificació del col·lectiu Cormpromís per Xirivella, #compromisXRVreflexiona. En principi anava a ser una reunió modesta, d’anar per casa. Al final s’hi van apuntar també algunes de les persones que ens representen en les institucions, com ara Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació de València, Fran Ferri, diputat en les Corts valencianes, Isaura Navarro, diputada en els Corts, Xavi Rius, diputat provincial de Cultura, i Víctor Xercavins, regidor d’Educació, Cultura i Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Museros. A banda d’explicar-nos com els va, ens han ajudat a reflexionar sobre els problemes de Xirivella i ens han oferit tota la seua col·laboració.

El ventall de temes tractats va ser amplíssim: transport, igualtat i feminisme, benestar social, educació, gestió de personal, agricultura ecològica, urbanisme, comunicació, transparència, salut i ciència… però també hi hagué temps per a la música, la convivència i el bon menjar.

La reunió va servir també per celebrar l’obtenció del doctorat del nostre portaveu, Ricard Barberà.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *