Ir a versión en castellano

Em torne a presentar amb il·lusió renovada amb una llista que incorpora candidats molt joves, professionals de prestigi i persones vinculades al teixit associatiu.

El paper de Compromís ha estat fonamental perquè es parlara en esta legislatura de temes clau per a Xirivella que fa molts anys que estan enquistats: la mobilitat i el transport, els problemes que comportarà l’ampliació de la V-30, la urgència de millorar la gestió de l’aigua o la necessitat d’iniciar el procés complex administratiu per poder gestionar el parc del Che. 

També ho ha sigut perquè es continuara avançant en temes com eficiència energètica (recanvi de totes les lluminàries del poble), accessibilitat (elaboració dels estudis pertinents per a tot el poble i inici de les primeres intervencions) o la sectorització de la distribució de l’aigua per a reduir les molèsties en cas de talls de subministrament. 

Els reptes que té Xirivella necessiten d’una alcaldia 100% centrada en el poble. Votar PSOE o PP en estes eleccions és votar alcaldes a temps parcial, que estaran pensant més en el treball en les Corts que en el poble.

Tant en el govern com en l’oposició Compromís ha demostrat coherència i solvència, aportant i generant propostes per a una Xirivella millor. Amb el teu vot serem decisius en la pròxima legislatura en Xirivella i podrem treballar més i millor. El 28 de maig vota amb el somriure, vota per tot el que t’importa, vota Compromís.

I… què és el que ens importa?

Línies principals del programa de govern 2023-2027

Un millor entorn per a una millor Xirivella amb accions necessàries per a:

  • Revisar el Pla General Estratègic en substitució de l’obsolet PGOU en vigor.
  • Defensar la millora del transport i la mobilitat sostenible.
  • Aplicar mesures per a pal·liar i adaptar-nos a la crisi climàtica. 

Una Xirivella educadora, inclusiva i accessible. Un poble que permeta l’efectiva inclusió de totes les persones, indistintament de la seua capacitat o diversitat funcional. Per a d’això treballarem en:

  • Millorar la qualitat dels nostres centres educatius.
  • Donar respostes apropiades a les necessitats diverses d’aprenentatge de l’alumnat.
  • Promoure una ciutat més accessible executant els plans d’accessibilitats aprovats.

Des de Compromís volem apostar en la legislatura 2023-2027 per un major protagonisme de la gent jove. Per això treballarem tres programes principals:

  • #EmancipaJove. Acompanyament i preparació per a l’emancipació. 
  • #PensaJove. Coordinació de totes les àrees municipals perquè incorporen activitats i accions també pensades per a joves.
  • #CreaJove. Suport als projectes innovadors i creatius de la gent jove del nostre poble.

Igualtat i feminisme 24/7 amb accions concretes en àrees com:

  • Reforçar l’estructura de la Casa de la Dona.
  • Rellançar el Pla d’Igualtat Municipal.
  • Reforçar i ampliar la formació sobre la violència contra les dones.

Descarrega’t el programa municipal per a Xirivella

Descarrega’t el programa autonòmic



Versión en castellano

Por todo lo que importa: propuestas electorales

Me vuelvo a presentar con ilusión renovada con una lista que incorpora candidatos muy jóvenes, profesionales de prestigio y personas vinculadas al tejido asociativo.

El papel de Compromís ha sido fundamental para que se hablara en esta legislatura de temas clave para Xirivella que hace muchos años que están enquistados: la movilidad y el transporte, los problemas que comportará la ampliación de la V-30, la urgencia de mejorar la gestión del agua o la necesidad de iniciar el complejo proceso administrativo para poder gestionar el parque de Che. 

También lo ha sido para que se continuara avanzando en temas como eficiencia energética (renovación de todas las luminarias del pueblo), accesibilidad (elaboración de los estudios pertinentes para todo el pueblo e inicio de las primeras intervenciones) o la sectorización de la distribución del agua para reducir las molestias en caso de cortes de suministro. 

Los retos que tiene Xirivella necesitan de una alcaldía 100% centrada en el pueblo. Votar PSOE o PP en estas elecciones es  votar alcaldes a tiempo parcial, que estarán pensando más en el trabajo en las Corts que en el pueblo.

Tanto en el gobierno como en la oposición Compromís ha demostrado coherencia y solvencia, aportando y generando propuestas para una Xirivella mejor. Con tu voto seremos decisivos en la próxima legislatura en Xirivella y podremos trabajar más y mejor. El 28 de mayo vota con una sonrisa, vota por todo lo que te importa, vota Compromís.

I… ¿qué es lo que nos importa?

Líneas principales del programa de gobierno 2023-2027

Un mejor entorno para una mejor Xirivella con acciones necesarias para:

  • Revisar el Plan General Estratégico en sustitución del obsoleto PGOU en vigor.
  • Defender la mejora del transporte y la movilidad sostenible.
  • Aplicar medidas para paliar y adaptarnos a la crisis climática. 

Una Xirivella educadora, inclusiva y accesible. Un pueblo que permita la efectiva inclusión de todas las personas, indistintamente de su capacidad o diversidad funcional. Para de esto trabajaremos en:

  • Mejorar la calidad de nuestros centros educativos. 
  • Dar respuestas apropiadas a las necesidades diversas de aprendizaje del alumnado.
  • Promover una ciudad más accesible ejecutando los planes de accesibilidades aprobados.
  • Dotar a los servicios sociales municipales de todos los recursos necesarios para ayudar a las personas que lo necesitan.

Desde Compromís queremos apostar en la legislatura 2023-2027 por un mayor protagonismo de la gente joven. Por eso trabajaremos tres programas principales::

  • #EmancipaJove. Acompañamiento y preparación para la emancipación
  • #PensaJove. Coordinación de todas las áreas municipales porque incorporan actividades y acciones también pensadas para jóvenes.
  • #CreaJove. Apoyo a los proyectos innovadores y creativos de la gente joven de nuestro pueblo.

Igualdad y feminismo 24/7 con acciones concretas en áreas como:

  • Reforzar la estructura de la Casa de la Dona.
  • Relanzar el Plan de Igualdad Municipal.
  • Reforzar y ampliar la formación sobre la violencia contra las mujeres.

Descárgate el programa municipal para Xirivella

Descárgate el programa autonómico