Ir a versión en castellano


🔸
La preocupació per la convocatòria irresponsable d’eleccions no hauria de fer que esta notícia passara desapercebuda: la Mancomunitat de l’Horta Sud convertida en camp de batalla de les diferents faccions del PSPV. Si dins del seu partit ja es barallen per un càrrec, com han de compartir el Govern de l’Estat amb altres formacions?

🔸El PSPV, i en concret el representant de Xirivella, Michel Montaner, ens deu una explicació a la ciutadania: Quins projectes tenien els dos candidats del PSPV? On estaven les diferències. En què beneficien Xirivella?

🔸Fixeu-vos que Montaner ha donat suport a Lujan, alcalde d’Aldaia, que, juntament amb Josep Almenar, alcalde de Picanya, va adjudicar de manera irregular i sense licitació pública la gestió de l’aigua en el Consorci d’Aigües de l’Horta, presidit per Almenar. Poca recuperació de servicis públics externalitzats podem esperar.

🔸Recordem també la importància de la Mancomunitat per a resoldre alguns dels problemes que afecten Xirivella:

– Gestió del Parc del Che
– Servici públic de lloguer de bicicletes
– Gestió d’animals abandonats
– Projectes intermunicipals o fronterers relacionats amb gestió de parcs i jardins, neteja i manteniment de carrers o carreteres.
– Gestió i recaptació de sancions policials (en general, no només les de trànsit)
– Altres gestions intermunicipals, com ara la presentació de projectes europeus que afecten diversos termes municipals.

🔸I, finalment, recordem també, l’ús de la Mancomunitat que va fer l’anterior president, Carlos Bielsa, fins convertir-la en instrument de promoció personal.

Llegiu la notícia: ací

———-

Versión en castellano

🔸La preocupación por la convocatoria irresponsable de elecciones no tendría que hacer que esta noticia pasara desapercibida: la Mancomunidad de l’Horta Sur convertida en campo de batalla de las diferentes facciones del PSPV. Si dentro de su partido ya se pelean por un cargo, cómo va a compartir el Gobierno del Estado con otras formaciones?

🔸El PSPV, y en concreto el representante de Xirivella, Michel Montaner, nos debe una explicación a la ciudadanía: ¿Qué proyectos tenían los dos candidatos del PSPV? ¿Dónde estaban las diferencias. En que benefician Xirivella?

🔸Fijaos que Montaner ha apoyado a Luján, alcalde de Aldaia, que, junto con Josep Almenar, alcalde de Picanya, adjudicó de manera irregular y sin licitación pública la gestión del agua en el Consorcio de Aguas de l’Horta, presidido por Almenar. Poca recuperación de los servicios públicos externalizados podemos esperar.

🔸Recordemos también la importancia de la Mancomunidad para resolver algunos de los problemas que afectan a Xirivella:

– Gestión del Parque del Che
– Servicio público de alquiler de bicicletas
– Gestión de animales abandonados
– Proyectos intermunicipales o fronterizos relacionados con gestión de parques y jardines, limpieza y mantenimiento de calles o carreteras.
– Gestión y recaudación de sanciones policiales (en general, no solo las de tráfico)
– Otras gestiones intermunicipales, como por ejemplo la presentación de proyectos europeos que afectan varios términos municipales.

🔸Y finalment recordemos el uso que hizo de la Mancomunitat el anterior presidente, Carlos Bielsa, hasta convertirla en instrumento de promoción personal.

 Lee la noticia: aquí