QUÈ COBREN ELS REGIDORS I REGIDORA DE COMPROMÍS? Compromís per Xirivella publica les seues dades de transparència

transparencia

Ir a versión en castellano

  • La web publica totes les dades referents a retribucions, càrrecs i representacions dels regidors i regidora de la formació.
  • Compromís és l’únic partit de Xirivella que ha publicat les seues dades de transparència.

Compromís per Xirivella ha publicat en la seua web (www.xirivella.compromis.net) les seues dades de transparència, que inclouen tant les retribucions dels seus quatre regidors i regidora i del personal assessor com els càrrecs i representacions. Aquestes retribucions són conseqüència del pacte de govern signat per PSPV, Compromís per Xirivella i SSP el passat 13 de juny de 2015 i van ser aprovades en sessió plenària el 24 de juny de 2015. Els dos documents es poden consultar també en la web i permeten conéixer les retribucions dels altres regidors i regidores i personal de confiança de la corporació.

“Amb la publicació d’aquestes dades volem mostrar el nostre compromís amb la  transparència. Animem la resta de partits de Xirivella a publicar-les també, ja que de moment som l’únic partit que ho ha fet”, explica Silvia Villena, secretària d’Organització de Compromís per Xirivella. Per la seua banda, el nostre portaveu, Ricard Barberà, assenyala la importància de posar en mans de la ciutadania aquestes dades: “Durant la legislatura passada vam abanderar la reivindicació de major transparència en el govern municipal. Ara que nosaltres formem part del govern, tenim la responsabilitat de fer-la realitat, no solament en la web municipal, que molt prompte disposarà d’un portal de transparència, sinó també actualitzant les dades de transparència de Compromís per Xirivella en la nostra web.”

A més, la pàgina de transparència de la web de compromís aporta altres dades, com la declaració de béns dels càrrecs públics i la contribució que realitza cadascun al partit (un 10% de les retribucions) i on van a parar aquests diners (50% per al col·lectiu local, 25% per al partit i 25% per a l’estructura comarcal).

Així mateix, la pàgina facilita les dades de contacte amb els regidors i regidora: correu electrònic, telèfon i horari d’atenció al públic.

 

Versión en castellano

¿QUÉ COBRAN LOS CONCEJALES Y CONCEJALA DE COMPROMÍS

Compromís per Xirivella publica sus datos de transparència

  • La web publica todos los datos referentes a retribuciones, cargos y representaciones de los concejales y concejala de la formación.
  • Compromís es el único partido de Xirivella que ha publicado sus datos de transparencia.

 

Compromís per Xirivella ha publicado en su web (www.xirivella.compromis.net) sus datos de transparencia, que incluyen tanto las retribuciones de sus cuatro ediles y del personal asesor como los cárgos y representaciones. Estas retribuciones son consecuencia del pacto de gobierno firmado por PSPV, Compromís per Xirivella y SSP el pasado 13 de junio de 2015 y fueron aprobadas en sesión plenaria el 24 de junio de 2015. Los dos documentos se pueden consultar también en la web y permiten conocer las retribuciones de los otros concejales y concejalas y del personal de confianza de la corporación.

“Con la publicación de estos datos queremos mostrar nuestro compromiso con la  transparencia. Animamos al resto de partidos de Xirivella a publicarlos también, ya que de momento somos el único partido que la ha hecho”, explica Silvia Villena, secretaria de Organización de Compromís per Xirivella. Por su parte, el portavoz denuestra formación, Ricard Barberà, señala la importàcia de poner en manos de la ciudadanía estas datos: “Durante la legislatura pasada abanderamos la reivindicación de mayor transparencia en el gobierno municipal. Ahora que nosotros formamos parte del gobierno, tenemos la responsabilidad de hacerlo realidad, no solamente en la web municipal, que muy pronto dispondrá de un portal de transparencia, sino también actualizando las datos de transparencia de Compromís per Xirivella en nuestra web.”

Además, la página de transparencia de la web de compromís aporta otros datos, como la declaración de bienes de los cargos públicos y la contribución que realiza cada uno al partido (un 10% de las retribuciones) y donde va a parar este dinero (50% para el colectivo local, 25% para el partido y 25% para la estructura comarcal).

Asimismo, la página facilita los datos de contacto con los concejales y concejala: correo electrónico, teléfono y horario de atención al público.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *