Enguany Compromís per Xirivella no muntem barracó, però això no vol dir que renunciem al nostre compromís amb la festa, sinó que hem buscat alternatives per a continuar contribuint a fer que tots i totes puguem gaudir al màxim d’estos dies en què ens retrobem com a poble.

Per començar el dijous dia 3 actuaran els Dixie Jumble i  Quim sanç Urenya. Serà en el parc de Sant Josep / Jesús Ferrando, enfront del centre de salut.

Quim Sanç Urenya és un jove cantautor valencià, reivindicatiu, sense pèls a la llengua, irreverent, divertit i que val la pena conéixer. Pel que fa a Dixie Jumble, es tracta d’una formació, dixie o swing. I què és això del dixie? Un ritme frenètic, nascut a Nova Orleans, que des de fa un fum d’anys meneja els cosos més atrevits i amb més ganes de ballar.

I la nit de les figues, el dia 7, comptarem amb la col·laboració dels Xirimiters de Xirivella, una formació de dolçainers/tabaleters i dolçaineres/tabaleteres ben jove que, a partir d’ara, serà imprescindible en les festes de Xirivella. També tindrem l’actuació de xancuts  i altres sorpreses per als menus i menudes.

I això no és tot, per descomptat, en el govern municipal també hem contribuït amb les nostres idees i propostes a confeccionar un programa de festes municipal una miqueta més participatiu, popular, renovador, integrador i valencià. L’any que ve, més i millor, segur, amb la col·laboració de tots i totes

Animeu-vos, i vingueu també a participar en les nostres activitats, per què com més serem més riurem!