Ricard Barberà repetirà com a cap de llista de Compromís per Xirivella en les municipals del 25 de maig vinent. L’assemblea de Compromís per Xirivella va ratificar el passat dimarts 13 de gener la candidatura de Ricard Barberà, ja que va ser l’únic candidat a encapçalar la llista a l’Ajuntament.

La resta de la llista encara està per definir, a l’espera que culmine el procés de primàries per a elegir els candidats, el pròxim 31 de gener. Això no obstant, comptarà amb companys i companyes tan destacats i coneguts com Puri Botella, Raúl Martínez, Vicent MasipJosep Manuel Moret, entre altres.

Per la seua banda, Ricard Barberà es mostra confiat Compromís per Xirivella és una opció de govern clara: «Fa quatre anys vaig encapçalar la llista de Compromís per una Xirivella pallassa, per viure i amb cor. Han estat quasi quatre anys de treball intens, de conèixer el funcionament d’una de les institucions més properes i a la volta tan allunyada, encara, de la ciutadania. Temps de construcció de propostes, de búsqueda de complicitats i de consensos sense renunciar a la crítica, que hem volgut fer constructiva i en positiu. Ara, en el pròxim govern municipal, demostrarem que una altra forma de fer política és possible.»