Cartell A3.okokDiumenge 25, al Centre Jove, presentación del llibre que explica la veritat sobre l’accident de metro de juliol de 2006

Ja podeu anar reservant la data! Diumenge 25 de gener a les 12 hores al Centre Jove (C/ Llevant UD, 2, vora el parc Clara Campoamor). Una presentació ben interessant sobre un dels capítols més foscos de la política valenciana del PP, que porta la signatura com tantes altres coses podrides, de Juan Cotino, mentor polític de l’actual alcalde de Xirivella.

Comptarem amb la presència de Laura Ballester, periodista del Levante-EMV i autora del llibre, i Andreu Signes, un dels socis fundadors de Barret Films, sense el treball d’aquesta jove productora valenciana, no haguera sigut possible el programa Jordi Ébole que tornà a posar d’actualitat l’accident del metro d’un més que trist 3 de juliol. També participarà Fran Ferri, diputat a les Corts valencianes per Compromís.

I després, dinar de germanor, apunta’t ja! Podràs conèixer de primera mà els candidats a primàries per a la llista de Compromís a l’alcaldia de Xirivella. I ja saps, com més serem més riurem!

Inscripcions per al dinar i més informació: 607 635 456 / compromis.xirivella@gmail.com