L’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, ha sigut el candidat de1925020_727112243978262_1511248611_n les primàries de Compromís per a les eleccions al Parlament Europeu que major suport ha obtingut de militants, simpatitzants i ciutadans inscrits al cens de la coalició i serà el cap de llista en els comicis del pròxim 25 de maig.

L’objectiu de la cadidatura de Compromís, Primavera Europea, és obrir un nou procés constituent europeu cap a una Europa de les Persones i dels Pobles més democràtica i transparent. Volem més poder per al Parlament Europeu, la institució amb més legitimitat ciutadana dins de les institucions europees. Volem transparència en el funcionament d’una UE al servei de la ciutadania i tolerància zero amb la corrupció, el frau o els paradisos fiscals.

La candidatura de Primavera Europea la formen, a més de Compromís, formacions polítiques de la resta de l’estat com ara Equo, Chunta Aragonesista o Democracia Participativa.

Si voleu conéixer més a fons les nostres propostes o sumar-vos a la nostra campanya, entreu en http://primaveraeuropea.eu