Carta oberta de Ricard Barberà, candidat a l’alcaldia per BLOC-Coalició Compromís, als electors de Xirivella

A falta d’hores perquè acabe la campanya electoral, em dirigisc a tu per demanar-te el vot per a Coalició Compromís. El dia 22 de maig vota, vota amb energia positiva, vota perquè tu no vols resignar-te, perquè tot està per fer i tot es possible. Vota Compromís, perquè necessitem un exèrcit de vots per fer fora la colla de corruptes i ‘sanguangos’ que governa la Generalitat. Ja ni ha prou d’inauguracions d’aeroports sense avions, i de biblioteques sense llibres. Ja n’hi ha prou de corrupció i de prohibició d’idees.

Vull a Enric Morerea i Mònica Oltra a les Corts Valencianes amb un grup parlamentari potent, per poder treballar més i millor. El bon treball fet durant la legislatura mereix un premi, més treball. Això només serà possible amb el teu vot i el d’altres persones com tu i com jo.

Durant la campanya l’única crítica que ens han fet és que som massa bones persones. Potser al PP done mèrits estar imputat en alguna causa per aparèixer en llistes municipals o aspirar a President de la Generalitat. Però, la gent de Comprimís som bona gent com tu, i el que és més important, no tenim cap intenció de deixar de ser-ho, ni ara, ni el 23 de maig amb la responsabilitat de facilitar un bon govern per a Xirivella.

Vaig començar el llançament de campanya amb la següent pregunta: ‘Paris o Nova York, què serà Xirivella quan es faça major?’ Durant els últims quatre anys s’han fet algunes coses positives, altres no tant. Però definitivament ha mancat un projecte de ciutat que donara sentit a unes actuacions inconnexes i de vegades contradictòries. Jo vull més Xirivella. Una Xirivella d’hortes, botifarres i cronistes; una Xirivella il·lusionada i amb futur, en definitiva una Xirivella pallassa i amiga.
Per això, el 22 de maig et demane que votes també Compromís a Xirivella per donar-nos la possibilitat de ‘contaminar’ la política de Xirivella amb nous valors i noves idees.
Perquè nosaltres no ens resignem, tenim un projecte, capacitat, ganes i il·lusió per tirar-lo endavant!
El 22 de maig vota compromís el teu vot útil.