Isaura Navarro i el grup de rock Butterfly tancaran la campanya a Xirivella

Ir a versión en castellano

Aquest divendres 22 de maig, a partir de les 21 h, Compromís per Xirivella tancarà la campanya electoral amb una festa i sopar de pa i porta al carrer de Sant COMPROMÍS- 3Antoni que inclourà l’actuació del grup de rock Butterfly i la intervenció d’Isaura Navarro, candidata de Compromís a les Corts Valencianes. En l’acte també intervindran Puri Botella, número dos de la candidatura de Compromís per Xirivella, i Josep M. Moret, número dos, a més del candidat a l’alcaldia, Ricard Barberà, i, per descomptat, tot el públic assistent que vulga dir la seua.

Isaura Navarro ha estat treballant colze a colze amb Mònica Oltra i la resta del grup parlamentari de Compromís a les Corts durant aquesta legislatura. Llicenciada en dret, sindicalista i molt implicada en el moviment veïnal (al barri del Carme de València, on viu), Isaura Navarro va ser diputada en el Congrés per Esquerra Unida entre els anys 2004 i 2008.

Pel que fa al grup Butterfly, es tracta d’una formació de rock integrada per xiques, entre les quals, la nostra candidata Sandra Ginés. La banda combina tota la potència del rock amb unes melodies i una posada en escena molt cuidades.

Versión en castellano

Este viernes 22 de mayo, a partir de las 21 horas, Compromís per Xirivella cerrará la campaña electoral con una fiesta y una cena de sobaquillo en la calle de Sant Antoni, frente a nuestra sede electoral, que incluirá la actuación del grupo de rock Butterfly y la intervención de Isaura Navarro, candidata de Compromís a Les Corts Valencianes. En el acto también intervendrán Puri Botella, número dos de la candidatura de Compromís per Xirivella, y Josep M. Moret, número dos, además del candidato a la alcaldía, Ricard Barberà, y, por supuesto, todo el público asistente que quiera sumarse.

Isaura Navarro ha estado trabajando codo a codo con Mónica Oltra y el resto del grupo parlamentario de Compromís a Les Corts durante esta legislatura. Licenciada en derecho, sindicalista y muy7 implicada en el movimiento vecinal (en el barrio de El Carme de Valencia, donde vive), Isaura Navarro fue diputada en el Congreso por Esquerra Unida entre los años 2004 y 2008.

En cuanto al grupo Butterfly, se trata de una formación de rock integrada por chicas, entre ellas, nuestra candidata Sandra Ginés. La banda combina toda la potencia del rock con unas melodías y una puesta en escena muy cuidadas.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *