A proposta de Compromís el ple aprova commemorar la despenalització de l’homosexualitat

caretaarcsantmartiEl passat ple va provar la moció presentada per Compromís per demanar el suport de l’Ajuntament a la commemoració del 34é aniversari de la derogació de la llei de perillositat social, la que considerava homosexuals i lesbianes com a delinqüents.

La nostra moció incloïa dues propostes, la primera, rebutjada pel PP, plantejava que la bandera de l’arc de Sant Martí onejara en l’Ajuntament durant el mes de juny. La segona proposava que l’ajuntament col·labore amb les associacions del col·lectiu LGTB en l’organització d’una sèrie d’actes commemoratius (exposicions, xarrades, videofòrums…) durant el pròxim mes de juny.

«És un poc ridícul que el PP no haja volgut que onege la bandera que simbolitza el moviment LGTB;  es veu que encara hi ha molts prejuís a l’hora de fer visibles les persones LGTB», explicava Antoni Ruiz, president de l’Associació d’Ex-pressos socials i company de Compromís per Xirivella. «De totes maneres —continua Antoni— estem satisfets perquè el nostre objectiu era que el col·lectiu LGTB de Xirivella compte amb la col·laboració de l’Ajuntament a l’hora de commemorar la derogació, ara fa 34 anys, de la llei de perillositat social.»

Podeu llegir la notícia en

Levante-EMV, Cáscara Amarga

Text de la moció

Arxivat en: General, Moviments Socials, Ple 13 01 31

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *