Ir a versión en castellano

Arriba la primera onada de calor i el consistori no ha pres cap mesura per a reduir l’efecte de la calor. Ni tendals, ni ventiladors i encara menys aires condicionats en les aules. Aquestes mesures les va exigir Consell Escolar Municipal al setembre de 2014.

Les mesures per a reduir la calor en les aules són una demanda històrica del professorat i de les associacions de mares i pares, que va tindre el seu moment àlgid al setembre de 2014 coincidint amb un estiu més llarg de l’habitual.

Ricard Barberà, portaveu del Grup Municipal Compromís acusa el PP de Xirivella de falta de planificació i desídia amb les instal·lacions escolars de Xirivella. «Estem al maig i encara queda un mes de molta calor». «Una negligència –afegeix Barberà– que se suma a la que ha caracteritzat el govern municipal del PP d’Educació durant tota la legislatura, que, per exemple, no sabia que entre les seues funcions hi ha la de pressionar la Conselleria perquè cobrisca amb celeritat les baixes del professorat».

Versión en castellano

Compromís acusa al PP de Xirivella de falta de planificación en los colegios ante la ola de calor

Llega la primera ola de calor y el consistorio no ha tomado ninguna medida para reducir el efecto del calor. Ni toldos, ni ventiladores y mucho menos aires acondicionados en las aulas. Estas medidas las exigió el Consell Escolar Municipal en septiembre de 2014.

Las medidas para reducir el calor en las aulas son una demanda histórica del profesorado y de las asociaciones de madres y padres, que tuvo su momento álgido en septiembre de 2014 coincidiendo con un verano más largo de lo habitual.

Ricard Barberà, portavoz del Grupo Municipal Compromís acusa al PP de Xirivella de falta de planificación y desidia con las instalaciones escolares de Xirivella. «Estamos en mayo y todavía queda un mes de mucho calor». «Una negligencia –añade Barberà– que se suma al desinterés que ha caracterizado el gobierno municipal del PP en Educación durante toda la legislatura, que, por ejemplo, no sabía que entre sus funciones estaba la de presionar a la Conselleria para que cubra con celeridad las bajas del profesorado.»