Ir a versión en castellano

Compromís per Xirivella ha presentat el primer dels seus vídeos , el titulat “Compromís per les persones”, i que intenta explicar la necessitat de promoure la cultura com a ingredient imprescindible del benestar, sense oblidar, per això, l’atenció als problemes d’emergència social que tant han dificultat la vida de molts xirivellers i xirivelleres en els últims mesos.

Els següents vídeos tractaran els altres dos eixos del nostre programa electoral: “Compromís amb el bé comú” i “Compromís amb la transparència i la participació”.

Versión en castellano

Compromís per Xirivella presenta el primero de sus vídeos

Compromís per Xirivella ha presentado el primero de sus vídeos, el titulado “Compromís per les persones”, y que intenta explicar la necesidad de promover la cultura como ingrediente imprescindible del bienestar, sin olvidar la atención a los problemas de emergencia social que tanto han dificultado la vida de demasiados xirivelleros y xirivelleras en los últimos años.

Los siguientes vídeos trataran los otros dos ejes de nuestro programa electoral: “Compromís con el bien común” y “Compromís com la trasparencia y la participación”

Puedes ver aquí el vídeo en castellano.