El grup parlamentari Compromís ha realitzat una valoració de les variacions en el Consell que ha anunciat hui el President de la Generalitat, Alberto Fabra, que situen a José Ciscar com a Vicepresident, Conseller de la Presidència i Portaveu i a María José Català com a Consellera d’Educació i Ocupació.
Segons ha declarat la portaveu adjunta, Mónica Oltra, “el que se suposava a priori un canvi de govern de Fabra s’ha quedat en un simple ajust forçat pel nomenament de Paula Sánchez de León com a Delegada del Govern en la Comunitat Valenciana”.
“Açò demostra –ha afegit Oltra- que Alberto Fabra és un dirigent dèbil dins del Partit Popular i dins del Consell. No pot desfer-se del govern nomenat per Francisco Camps i això significa que no pot desfer-se de la gent que ha fet el forat en els comptes públics valencians”.
“D’esta manera, per la debilitat de Fabra, seguirem patint els mateixos gestors que ens han abocat a la situació de ruïna econòmica en què estem ara, la gent que tenia la connivència amb la mala gestió i amb la corrupció”.
“Fabra demostra que és un President que no té força per a acabar amb la nefasta herència que ha rebut i imposar-se dins del seu partit fent un canvi profund en el Consell, i per tant no és un President bo per a esta comunitat”, ha conclòs la diputada de Compromís.