Ir a versión en castellano

🕔 CITA PRÈVIA 🖥

 Ahir es va posar en marxa el servici de cita prèvia de l’oficina d’atenció ciutadana.

 Es tracta d’una millora llargament demanda per ciutadania i personal funcionari que permetrà optimitzar les gestions i minimitzar els temps d’espera.

 Ahir, les primeres persones usuàries manifestaren la satisfacció per la incorporació d’este servici.

 Es tracta d’una millora que finalment es va poder incorporar als pressupostos de 2019 a iniciativa de la Regidoria de Transparència i Informació, que dirigia el nostre company Josep Agustí.

PROPOSTES DE MILLORA

 En funció de com evolucione la demanda ciutadana, ampliar el número d’atencions, actualment un màxim de 15 cada vesprada.

 Implantar el servici també de matí i en l’oficina del barri de la Llum.

 Promoure l’ús de la seu electrònica i ampliar els procediments que s’hi poden tramitar, un aspecte que actualment el govern municipal té paralitzat.

 Igualment, ampliar els procediments interoperables amb altres administracions, per a que la ciutadania no haja d’aportar documentació innecessària i s’agilitze la sol·licitud de tràmits.

***************

Versión en castellano

 Ayer se puso en marcha el servicio de cita previa de la oficina de atención ciudadana.

 Se trata de una mejora largamente demanda por ciudadanía y personal funcionario que permitirá optimizar las gestiones y minimizar los tiempos de espera .

 Ayer, las primeras personas usuarias manifestaron la satisfacción por la incorporación de este servicio.

 Se trata de una mejora que finalmente se pudo incorporar en los presupuestos de 2019 a iniciativa de la Concejalía de Transparencia e Información, que dirigía nuestro compañero Josep Agustí.

PROPUESTAS DE MEJORA

 En función de cómo evolucione la demanda ciudadana, ampliar el número de atenciones, actualmente un máximo de 15 cada tarde.

 Implantar el servicio también por la mañana y en la oficina del barrio de la Luz.

 Promover el uso de la sede electrónica y ampliar los procedimientos que se pueden tramitar en ella, un aspecto que actualmente el gobierno municipal tiene paralizado.

 Igualmente, ampliar los procedimientos interoperables con otras administraciones, para que la ciudadanía no tenga que aportar documentación innecesaria y se agilice la solicitud de trámites.