Ir a versi贸n en castellano

馃晹聽CITA PR脠VIA聽馃枼

聽Ahir es va posar en marxa el servici de cita pr猫via de l’oficina d’atenci贸 ciutadana.

聽Es tracta d’una millora llargament demanda per ciutadania i personal funcionari que permetr脿 optimitzar les gestions i minimitzar els temps d’espera.

聽Ahir, les primeres persones usu脿ries manifestaren la satisfacci贸 per la incorporaci贸 d’este servici.

聽Es tracta d’una millora que finalment es va poder incorporar als pressupostos de 2019 a iniciativa de la Regidoria de Transpar猫ncia i Informaci贸, que dirigia el nostre company Josep Agust铆.

PROPOSTES DE MILLORA

聽En funci贸 de com evolucione la demanda ciutadana, ampliar el n煤mero d’atencions, actualment un m脿xim de 15 cada vesprada.

聽Implantar el servici tamb茅 de mat铆 i en l’oficina del barri de la Llum.

聽Promoure l’煤s de la seu electr貌nica i ampliar els procediments que s’hi poden tramitar, un aspecte que actualment el govern municipal t茅 paralitzat.

聽Igualment, ampliar els procediments interoperables amb altres administracions, per a que la ciutadania no haja d’aportar documentaci贸 innecess脿ria i s’agilitze la sol路licitud de tr脿mits.

***************

Versi贸n en castellano

聽Ayer se puso en marcha el servicio de cita previa de la oficina de atenci贸n ciudadana.

聽Se trata de una mejora largamente demanda por ciudadan铆a y personal funcionario que permitir谩 optimizar las gestiones y minimizar los tiempos de espera .

聽Ayer, las primeras personas usuarias manifestaron la satisfacci贸n por la incorporaci贸n de este servicio.

聽Se trata de una mejora que finalmente se pudo incorporar en los presupuestos de 2019 a iniciativa de la Concejal铆a de Transparencia e Informaci贸n, que dirig铆a nuestro compa帽ero Josep Agust铆.

PROPUESTAS DE MEJORA

聽En funci贸n de c贸mo evolucione la demanda ciudadana, ampliar el n煤mero de atenciones, actualmente un m谩ximo de 15 cada tarde.

聽Implantar el servicio tambi茅n por la ma帽ana y en la oficina del barrio de la Luz.

聽Promover el uso de la sede electr贸nica y ampliar los procedimientos que se pueden tramitar en ella, un aspecto que actualmente el gobierno municipal tiene paralizado.

聽Igualmente, ampliar los procedimientos interoperables con otras administraciones, para que la ciudadan铆a no tenga que aportar documentaci贸n innecesaria y se agilice la solicitud de tr谩mites.