Compromís-Podemos reivindiquen al Ministeri de Foment una passarel·la més segura entre Xirivella i València

Ir a versión en castellano

  • La passarel·la que uneix les dues parts de Xirivella i que ens comunica amb València ja ha provocat caigudes entre els centenars de vianants i ciclistes que la utilitzen diàriament

12/12/2015 – La bicicletada electoral organitzada per Compromís i Podemos el passat20151212_123439 dissabte 12 de desembre va culminar en la passarel·la que uneix la resta de Xirivella amb el barri de la Llum i València. L’acte, en què participaven també representants dels col·lectius d’Alaquàs, Aldaia, Barri del Crist i Quart, a més de Xirivella, va servir per a denunciar les múltiples deficiències que afecten aquesta passarel·la, especialment la falta d’il·luminació i la perillositat de la superfície, molt esvarosa quan està humida, que ja ha provocat múltiples caigudes entre els vianants i ciclistes que la utilitzen.

Un altre dels aspectes que es reivindicaren és la necessitat de donar continuïtat a la xarxa de carrils bici per l’avinguda del Cid, i que, fins que aquest carril no estiga construït, no es multe les persones que circulen en bicicleta, amb la prudència necessària, per les voreres de l’esmentada avinguda. Aquestes qüestions ja es van tractar en la reunió que el regidor de Sostenibilitat de Xirivella, Boro Montroy, 20151212_122337acompanyat per l’alcalde i pel regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Moret, mantingueren el passat 11 de novembre amb Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible de València. En aquesta reunió, a la qual també assistiren representants del moviment veïnal de Xirivella, Grezzi va qualificar de prioritària la construcció d’un carril bici per l’avinguda del Cid.

Alaquàs, Aldaia, Barri del Crist, Xirivella

Com en altres conteses electorals, la bicicletada ha sigut la manera de fer-nos presents en20151212_121822 la campanya electoral i alhora mostrar la nostra aposta decidida per la mobilitat sostenible. En aquesta ocasió a més de representants dels col·lectius de Compromís d’Alaquàs i de Xirivella, també han participat els nostres col·lectius d’Aldaia i el Barri del Crist, juntament els companys i companyes de Podemos de totes les poblacions. Entre els participants de Xirivella, hi havia el nostre portaveu, Ricard Barberà, Josep Moret, regidor de Seguretat Ciutadana, i Josep Agustí, regidor d’Informació i Transparència, entre d’altres.

La notícia, publicada per la premsa: nouhortaelperiodicodeaquielperiodic, La Veu

Versión en castellano

 

Compromís-Podemos reivindican al Ministerio de Fomento una pasarela más segura entre Xirivella y Valencia

  • La pasarela que une las dos partes de Xirivella y que nos comunica con Valencia ya ha provocado caídas entre los centenares de peatones y ciclistas que la utilizan diariamente

12/12/2015 – La bicicletada electoral organizada por Compromís y Podemos el pasado20151212_110345 sábado 12 de diciembre culminó en la pasarela que une el resto de Xirivella con el barrio de la Luz y Valencia. El acto, en que participaban también representantes de los colectivos de Alaquàs, Aldaia, Barrio del Cristo y Quart, además de Xirivella, sirvió para denunciar las múltiples deficiencias que afectan a esta pasarela, especialmente la falta de iluminación y la peligrosidad de la superficie, muy resbaladiza cuando está húmeda, que ya ha provocado múltiples caídas entre los peatones y ciclistas que la utilizan.

Otro de los aspectos que se reivindicaron es la necesidad de dar continuidad a la red de carriles bici por la avenida de Cid y que, hasta que no esté construido este carril, no se multe a las personas que circulen en bicicleta, con la prudencia necesaria, por las aceras de la mencionada avenida. Estas cuestiones ya se trataron en la reunión que el concejal de Sostenibilidad de Xirivella, acompañado por el alcalde y por el concejal de Seguridad Ciudadana, mantuvieron el pasado 11 de noviembre con Giuseppe Grezzi, concejal de Movilidad Sostenible de Valencia. En esta reunión, a la cual también asistieron representantes del movimiento vecinal de Xirivella, Grezzi calificó de prioritaria la construcción de un carril bici por la avenida de Cid.

Cómo en otras contiendas electorales, la bicicletada ha sido la manera de hacerno20151212_102521s presentes en la campaña electoral y a la vez mostrar nuestra apuesta decidida por la movilidad sostenible. En esta ocasión además de representantes de los colectivos de Compromís de Alaquàs y de Xirivella, también han participado nuestros colectivos de Aldaia y el Barrio del Cristo, juntamente los compañeros y compañeras de Podemos de todas las poblaciones. Entre los participantes de Xirivella, nuestro portavoz, Ricard Barberà, Josep Moret, regidor de Seguridad Ciudadana, y Josep Agustí, regidor de Información y Transparencia, entre otros.

La notícia, publicada per la prensa: nouhortaelperiodicodeaquielperiodicLa Veu

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *