Vine a passar les festes amb Compromís!!!

Enguany Compromís per Xirivella no muntem barracó, però això no vol dir que renunciem al nostre compromís amb la festa, sinó que hem buscat alternatives per a continuar contribuint a fer que tots i totes puguem gaudir al màxim d’estos dies en què ens retrobem com a poble.

Per començar el dijous dia 3 actuaran els Dixie Jumble i  Quim sanç Urenya. Serà en el parc de Sant Josep / Jesús Ferrando, enfront del centre de salut.

Quim Sanç Urenya és un jove cantautor valencià, reivindicatiu, sense pèls a la llengua, irreverent, divertit i que val la pena conéixer. Pel que fa a Dixie Jumble, es tracta d’una formació, dixie o swing. I què és això del dixie? Un ritme frenètic, nascut a Nova Orleans, que des de fa un fum d’anys meneja els cosos més atrevits i amb més ganes de ballar.

I la nit de les figues, el dia 7, comptarem amb la col·laboració dels Xirimiters de Xirivella, una formació de dolçainers/tabaleters i dolçaineres/tabaleteres ben jove que, a partir d’ara, serà imprescindible en les festes de Xirivella. També tindrem l’actuació de xancuts  i altres sorpreses per als menus i menudes.

I això no és tot, per descomptat, en el govern municipal també hem contribuït amb les nostres idees i propostes a confeccionar un programa de festes municipal una miqueta més participatiu, popular, renovador, integrador i valencià. L’any que ve, més i millor, segur, amb la col·laboració de tots i totes

Animeu-vos, i vingueu també a participar en les nostres activitats, per què com més serem més riurem!

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *