Compromís per Xirivella s’alegra que el PP copie les seus idees 

Ricard Barberà lamenta les mentires i enganys del PP referents a la remodelació de l’IES Ramón Muntaner

Ricard Barberà, candidat a l’alcaldia de Xirivella per Compromís, s’ha mostrat sorprés que l’única idea nova que aporta el PP en el seu programa electoral siga exigir que es desvie el tràfic aeri nocturn que passa per Xirivella. Ricard Barberà, ha lamentat que l’únic discurs que tinga el PP a Xirivella siga el discurs de la por a la democràcia, al teixit de complicitats i al debat polític.

En estos quatre anys el PP, segons fonts de Compromís, no ha fet cap aportació notable més allà d’aparéixer l’alcalde en la portada del Crònica, revista municipal, com si fóra ell el que haguera de canviar els finestrats de les cases que finalment, després de molts anys de lluita, AENA insonoritzarà.

Dóna la coincidència que en el ple de setembre de 2014, l’actual candidat a l’alcaldia de Xirivella per Compromís, Ricard Barberà, va demanar que l’Ajuntament de Xirivella es posicionara clarament pel tancament dels vols nocturns de matinada en Manises, idea que per altra banda ja s’aplica en aeroports tan importants com Heathrow o Francfurt. Això faria que poguera ser una reivindicació conjunta de totes les poblacions en major o menor mesura afectades per les maniobres d’entrada i eixida dels avions a l’aeroport de Manises, des del Barri de Sant Marcel·lí, el Barri de la Llum, la resta de Xirivella, Mislata o fins i tot algunes poblacions del Camp de Túria.

En un altre ordre de coses, Ricard Barberà, ha acusat al PP de mentir i enganyar la població en referència a la remodelació de l’IES Ramón Muntaner, durant esta legislatura el PP, de manera irresponsable ha donat dates d’execució i termini d’obres de remodelació, quan ni tan sols havia cobert els tràmits necessaris perquè aquestes pogueren començar. Afirma Ricard Barberà que recorda que en el ple extraordinari de dimarts 19,
de maig, a cinc dies de les eleccions municipals i autonòmiques, es va votar la requalificació necessària dels terrenys de l’IES Ramón Muntaner perquè l’obra de remodelació de l’institut es poguera tirar endavant.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *