Bicicletada amb Compromís Xirivella-Alaquàs

Microsoft Word - Bicicletada.docxDissabte 16 de maig, Compromís per Xirivella i Compromís amb Alaquàs han organitzat la ja tradicional “bicicletada electoral”, que recorrerà els dos pobles.

Com en anteriors convocatòries electorals els col·lectius de Compromís d’Alaquàs i Xirivella ens unirem per a donar visibilitat al nostre compromís amb la mobilitat sostenible i per reivindicar la col·laboració entre els pobles veïns.

L’activitat començarà a les 10 del matí a la seu de Compromís, al carrer de Sant Antoni, on prepararem les bicicletes, i mitja horeta després, quan arribaran els companys i companyes d’Alaquàs, la bicicletada manprendrà el seu recorregut, que tancarem en el CEIP Ramón y Cajal.

Ja ho sabeu, si teniu bicicleta, patins o qualsevol altre vehicle sense motor, us esperem en la nostra “bicicletada electoral”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *