Compromís amb la transparència i la participació

Nosaltres creiem en la participació i la transparència per això hem triat la nostra llista en primàries obertes a tots els veïns i veïnes i per això hem preparat este vídeo on ho expliquem.

Pensem que l’Ajuntament ha de tindre contacte directe amb el veïnat; detectar i resoldre els problemes de la ciutadania; traslladar i explicar les decisions municipals. El veïnat no només ha de decidir, també s’ha d’implicar de ple en els processos de decisió, i no solament com a individus, sinó com elements de l’entramat d’associacions que ja funciona al municipi.

La participació només és possible amb transparència, i voluntat política. Voluntat que no té el PP de Xirivella que sempre ha dit NO a les mocions i propostes que hem presentat durant tota la legislatura.

Crearem mecanismes de transparència i participació eficaços perquè l’Ajuntament no torne a endeutar-se sense control ni a governar contra el poble.

Vídeo en castellano

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *