Ir a versión en castellano

La llista, encapçalada per Ricard Barberà, està majoritàriament integrada perlluna_compromís independents vinculats al moviment associatiu de Xirivella

Amb la incorporació del bioquímic Juan Sandoval, de l’actriu Maria Josep Ibáñez (Lluna Albert), de la rockera Sandra Ginés (Sandra Clarke) o del guionista Lluís Gallent, Compromís per Xirivella completa una llista electoral caracteritzada per la presència d’independents i la pluralitat i prestigi dels seus integrants en diferents sectors. “Estem molt satisfets amb aquesta llista —explica Ricard Barberà, candidat a l’alcaldia—, perquè, a banda d’integrar els candidats que es van presentar a les primàries, reuneix un bon equip de persones molt vinculades als moviments socials del poble i també perquè hem rebut el suport de persones tan destacades com Juan Sandoval, Lluna Albert, Sandra Ginés o Lluís Gallent.” També Puri Botella, segona de la llista, es mostra molt satisfeta amb la candidatura que presenta Compromís: “Estic molt contenta d’haver-me incorporat a una llista de gent tan preparada, tan valenta i tan compromesa amb el canvi”.

El doctor Juan Sandoval és un prestigiós bioquímic que actualment lidera un equip d’investigació punter en l’aplicació de l’epigenètica a la lluita contra el càncer i altresSandoval-parlat-optimitzada malaties. Durant la seua carrera científica ha participat en projectes d’investigació en diferents països: Alemanya, Argentina o els Estats Units, i també a Barcelona, en l’institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge. Des de fa unes setmanes desenvolupa la seua activitat en l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe.

Pel que fa a Maria Josep Ibáñez, coneguda en el món del teatre com Lluna Albert, és una artista que, a banda d’una àmplia experiència com a actriu, també ha fet de guionista, directora i sobretot, escenògrafa.

La llista que encapçalen Ricard Barberà i Puri Botella inclou també el politòleg Josep Manel Moret, l’emprenedor en el camp de l’agricultura ecològica Raúl Martínez, les mestres de primària Alba Fonts, Ester Donderís i Mònica Pérez, el sindicalista Vicent Massip, la diplomada en relacions laborals Silvia Villena i l’informàtic Juan Timoner, entre altres.

Així doncs, la llista de Compromís per Xirivella a les municipals del 24 de maig, quedarà configurada així:

1Ricard Barberà
2Puri Botella
3Josep Manel Moret
4Josep Manuel Agustí
5Alba Fons
6Silvia Villena
7Raúl Martínez
8Mónica Pérez
9Vicent Masip
10Ester Donderis
11Juan Sandoval
12Sandra Ginés
13Juan Timoner
14Zaira Esteve
15Enrique Ginés
16Carme Rodrigo
17Ricard Roca
18Maria Josep Ibañez
19Miguel Morales
20Isabel Botella
21Andreu Montés
22Mari Carmen Torres
23Lluís Gallent

Versión en castellano

Compromís per Xirivella completa su lista con el científico Juan Sandoval y la actriz Lluna Albert

La lista, encabezada por Ricard Barberà, está mayoritariamente integrada por independientes vinculados al movimiento asociativo de Xirivella

Con la incorporación del bioquímico Juan Sandoval, de la actriz Maria Josep Ibáñez (Lluna Albert), de la rockera Sandra Ginés (Sandra Clarke) o del guionista Lluís Gallent, Compromís per Xirivella completa una lista electoral caracterizada por la presencia de independientes y la pluralidad y prestigio de sus integrantes en diferentes sectores. “Estamos muy satisfechos con esta lista —explica Ricard Barberà, candidato a la alcaldía—, porque, aparte de integrar los candidatos que se presentaran a las primarias, reúne un buen equipo de personas muy vinculadas a los movimientos sociales del pueblo y también porque hemos recibido el apoyo de personas tan destacadas como Juan Sandoval, Lluna Albert, Sandra Ginés o Lluís Gallent.” También Puri Botella, segunda de la lista, se muestra muy satisfecha con la candidatura que presenta Compromís: “Estoy muy contenta de haberme incorporado a una lista de gente tan preparada, tan valiente y tan comprometida con el cambio”.

El doctor Juan Sandoval es un prestigioso bioquímico que actualmente lidera un equipo de investigación puntero en la aplicación de la epigenética a la lucha contra el cáncer y otras enfermedades. Durante su carrera científica ha participado en proyectos de investigación en diferentes países: Alemania, Argentina o los Estados Unidos, y también en Barcelona, en el Instituto de Investigación Biomédica de Bellvitge. Desde hace unas semanas desarrolla su actividad en el Instituto de Investigación Sanitaria La Fe.

En cuanto a Maria Josep Ibáñez, conocida en el mundo del teatro como Lluna Albert, es una artista que, además de una amplia experiencia como actriz, también ha hecho de guionista, directora y, sobre todo, de escenógrafa.

La lista que encabezan Ricard Barberà y Puri Botella incluye también el politólogo Josep Manel Moret, el emprendedor en el campo de la agricultura ecológica Raúl Martínez, las maestras de primaria Alba Fuentes, Ester Donderís y Mònica Pérez, el sindicalista Vicent Massip, la diplomada en relaciones laborales Silvia Villena y el informático Juan Timoner, entre otros.

Así pues, la lista de Compromís per Xirivella a las municipales del 24 de mayo, quedará configurada así:

1Ricard Barberà
2Puri Botella
3Josep Manel Moret
4Josep Manuel Agustí
5Alba Fons
6Silvia Villena
7Raúl Martínez
8Mónica Pérez
9Vicent Masip
10Ester Donderis
11Juan Sandoval
12Sandra Ginés
13Juan Timoner
14Zaira Esteve
15Enrique Ginés
16Carme Rodrigo
17Ricard Roca
18Maria Josep Ibañez
19Miguel Morales
20Isabel Botella
21Andreu Montés
22Mari Carmen Torres
23Lluís Gallent