Ir a versión en castellano

El diumenge 25 de gener es va presentar a Xirivella el llibre de Laura Ballester “Lluitant contra l’oblit”, sobre l’accident de MetroValència de 2006. Compromís per Xirivella, organitzadora de l’acte, va aprofitar per a presentar el seus candidats a les primàries.

El diumenge 25 de gener el Centre Jove de Xirivella es va omplir de veïns i veïnes de lluitantXirivella disposats a lluitar contra l’oblit. De la mà de Compromís per Xirivella es presentava el llibre en què la periodista Laura Ballester denuncia les maniobres del Govern Valencià per a intentar amagar la veritat sobre l’accident de Metro en què l’any 2006 van morir 43 persones. “Estem ací perquè ni podem ni volem oblidar, perquè açò no puga tornar a passar. Perquè els comptes no ens quadren: 43 morts, 47 ferits i 0 responsables, mai més” va dir Ricard Barberà, portaveu de Compromís per Xirivella, abans de cedir la paraula als altres membres de la taula: Fran Ferri, diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Laura Ballester, autora del llibre, i Andreu Signes, de Barret Films, la productora que va fer possible el programa de televisió de Jordi Ébole.

Acabada la presentació, Fran Ferri i Maria Josep Ortega, candidats de Compromís per a les primàries a les Corts, van explicar alguns detalls de les seues candidatures. L’acte va concloure amb la presentació dels candidats i candidates de Compromís a les llistes municipals de Xirivella: Puri Botella, Raúl Martínez, Vicent Masip, Josep Manel Moret, Ester Donderis, Alba Fons, entre altres. La formació elegirà els seus candidats entre els dies 28 i 30 de gener en votació per internet, i el dia 31 en votació presencial, de 16 a 18 hores davant l’Ajuntament de Xirivella.

Versión en castellano

Xirivella lucha contra el olvido

El domingo 25 de enero se presentó en Xirivella el libro de Laura Ballester “Lluitant contra l’oblit”, sobre el accidente de MetroValència de 2006. Compromís por Xirivella, organizadora del acto, aprovechó para presentar sus candidatos a las primarias.

El domingo 25 de enero el Centre Jove de Xirivella se llenó de vecinos y vecinas de Xirivella dispuestos a luchar contra el olvido. De la mano de Compromís per Xirivella se presentaba el libro en que la periodista Laura Ballester denuncia las maniobras del Gobierno Valenciano para intentar esconder la verdad sobre el accidente de Metro del año 2006 en el que murieron 43 personas. “Estamos aquí porque ni podemos ni queremos olvidar, para que esto no pueda volver a pasar. Porque las cuentas no nos cuadran: 43 muertos, 47 heridos y 0 responsables, nunca más” dijo Ricard Barberà, portavoz de Compromís per Xirivella, antes de ceder la palabra a los otros miembros de la mesa: Fran Ferri, diputado de Compromís a Les Corts Valencianes, Laura Ballester, autora del libro, y Andreu Signes, de Barret Films, la productora que hizo posible el programa de televisión de Jordi Ébole.