La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “el fet de què la jutge del cas de corrupció en la cooperació internacional de la Generalitat Valenciana mantinga en presó a l’empresari Augusto César Tauroni significa que la investigació judicial ha seguit el rastre dels diners desviats”.
“En la documentació que nosaltres aportàrem a la fiscalia quedava clar que Tauroni era una peça clau en esta trama de corrupció però calia seguir el rastre dels diners per cerciorar este desviament de fons públics i estem convençuts que este rastre acabarà assenyalat a Rafael Blasco, responsable últim d’este tèrbol assumpte”.
Per a Mollà “és pública l’estreta relació entre Tauroni i Blasco, els quals ja han protagonitzat diversos escàndols en el passat. Des de Compromís estem convençuts que este cas de corrupció acabarà amb la carrera política del portaveu de grup popular a Les Corts”.
“No entenem que el President de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, no haja cessat ja a Blasco, cada dia que passa sense què este personatge deixe els seus càrrecs s’embruta més la imatge del Partit Popular i de les institucions valencianes i s’esfuma la confiança en què Fabra vol lluitar vertaderament contra la corrupció”, ha conclòs Mollà.