Ahir 24 de setembre tingué lloc a l’ajuntament de Xirivella, en un ple extraordinari celebrat a les 9:00h, el tradicional sorteig de les presidències, secretaries i vocalies de les meses electorals de les pròximes eleccions generals del 20 de novembre. L’actual sorteig es realitza de forma informatitzada, de tal forma que una vegada obert l’ordinador és qüestió de segons l’elaboració del llistat de les persones que estaran encarregades de vetllar pel bon desenvolupament de la jornada electoral. El ple del dilluns, que només contava amb eixe punt en l’ordre del dia, va durar poc més de 20 minuts.
Barberà qüestiona la necessitat d’aquest ple, quan durant aquesta mateixa setmana es realitzarà un d’extraordinari; hui 25 d’octubre, per tractar de forma monogràfica l’estat de construcció del nou centre de salut; i el dijous 27 el ple ordinari.
Barberà ha passat per registre d’entrada la seua renúncia a la compensació econòmica d’uns 230 euros que li correspondria per l’assistència al ple. “És pot pactar un canvi en la Constitució en un parell de setmanes, com aquell que diu, i no es pot modificar la celebració d’un ple amb un punt trivial com el de hui per reduir costos?” – es pregunta Barberà.